Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Interi dhe Milani i japin fund dyshimeve, avancon projekti i stadiumit të ri

Milani dhe Inter, dy klubet e Milanos, kanë vendosur që San Siro do të shkatërrohet dhe më pas do të ndërtohet një stadium i ri. Ka qenë presidenti i kuqezinjve, Paolo Skaroni i cili ka dhënë lajmin se në vendin e stadiumit do të ndërtohen godina të reja, ndërsa aty pranë do ngrihet stadiumi i ri.

“ Do të ndërtojmë një San Siro të ri pranë atij të vjetrit. Stadiumi i vjetër do të shembet dhe në vendin e tij do të ndërtohen godina të reja”, tha presidenti. Ndërkohë, edhe administratori i deleguar i zikaltërve ka qenë dakord me fjalët e presidentit kuqezi.

Mesa duket, epoka e San Siros ka marrë fund dhe në stadiumin mitik do t’i lejë vendin një impianti të ri, i cili gjithashtu do  të krijojë historinë e tij. Ndërkohë, mbetet për t’u parë se si do të pritet ky vendim nga tifozët të cilët janë shprehur kundër shembjes së stadiumit.