Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

FOTO / “Pushtoi” finalen e Champions, të enjten “pushton” edhe Prishtinën

Kinsei Volanski në muajin e fundit është bërë një nga emrat më të njohur në botë. Biondja që pushtoi fushën e lojës gjatë finales së Ligës së Kampioneve është bërë një emër shumë i njohur, duke ia dalë me sukses në objektivin e saj për të fituar famë me atë vrapim që bëri thuajse e zhveshur në stadium në Madrid.

Volanski tashmë ftohet dhe paguhet për të marrë pjesë në aktivitete të veçanta promocionale, bashkë me të dashurin e saj, i cili e nxitit të bënte atë veprim. Një aktivitet i tillë, do ët jetë edhe ai që do të mbahet në Prishtinë këtë javë.

Bëhet fjalë për një aktivitet me makina sportive, të cilat do të nisen nga Polonia për të përfunduar në Greqi. Volanski dhe i dashuri i saj janë të ftuarit e nderit të këtij turi nëpër Europë, që kalon në disa qytete e do të ketë një ndalesë edhe në Prishtinë të enjten, para se të vazhdojë rrugëtimin drejt Athinës që është objektivi final. /vipsport.al/