Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Flamurtari me pushime?!Presidenti Idrizi viziton Prishtinën dhe planifikon bashkëpunim

Presidenti i skuadrës së Flamurtarit, Sinan Idrizi është një model ndryshe për mënyrën se si kërkon të menaxhojë dhe drejtojë skuadrën. Këtë e ka treguar edhe në Vlorë në këto vitet e fundit, ndërsa i pëlqen t’i kushtojë rëndësi infrastrukturës dhe terreneve në mënyrë që ato të jenë në kushte bashkëkohore. Mjafton të shohësh stadiumin “Flamurtari’ dhe luksin që mbizotëron në të. E gjitha një ide e Idrizit!

Me Idrizin në presidencë, në Vlorë ka më pak dhunë e më shumë kulturë, si në fushë ashtu edhe në ambientet e tjera. Sot, ai ka qenë në ambientet e stadiumit “Fadil Vokrri” dhe në zyrat e klubit, ku u prit edhe nga presidenti Remzi Ejupi.

Të dy folën për investimet në sport por edhe një mundësi bashkëpunimi në të ardhmen apo shkëmbim idesh për mënyrën e menaxhimit dhe drejtimit në sport.

Natyrisht u përmend dhe pse jo shumë shpejt mund të ketë miqësore ndërmjet dy klubeve, të Prishtinës dhe Flamurtarit nga Vlora.

E.S./Vipsport.al/