Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Flamurtari mbetet vetëm me 4 lojtarë nën kontratë nga U-19

Flamurtari i sezonit të ardhshëm duket në ajër. Një situatë si kjo e këtij sezoni nuk është përjetuar kurrë në Vlorë të paktën në dekadën e fundit kur skuadra ka marrë pjesë në elitën e futbollit shqiptar.

Titullarët e sezonit të shkuar zor se i shohim më në Vlorë edhe sikur skuadra të grumbullohet në korrik. Më parë klubi duhet që t’i shlyejë dhe bëhet fjalë për muaj të tërë, për të thënë më mirë gjysmë sezoni që nuk paguhen.

Por, ata që i mbeten Flamurtarit të sezonit të ardhshëm janë të rinjtë, si: Diamanti, Muçollari, Rrapaj apo dhe më “veterani” i tyre Arbër Beqaj. Situata në Vlorë duket se po i habit të gjithë.

Ndërkohë kanë shfaqur dëshirën që të rikthehen edhe disa lojtarë si: Kuçi, Zeqaj, Hoxhaj, por pa financa edhe këta zor se mund të preferojnë Flamurtarin, qoftë edhe në Superiore…!

E.S./Vipsport.al/