Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

E ardhmja e Duglas Kostës në dyshim, braziliani merr vendimin për sezonin e ri

Duglas Kosta ka qenë një nga lojtarët më të pafat të vitit të kaluar. Braziliani kaloi pjesën më të madhe të sezonit i dëmtuar pa arritur të kontribuonte për Juventusin. Dhe nisur nga këto e ardhmja e tij ishte vendosur në dyshim të madh.

Megjithatë, me Sarrin në krye të bardhezinjve, Kosta mund të shpreh më mirë cilësitë e tija, duke ditur lojën ofensive që zhvillon 60-vjeçari. Në këtë formë, ka qenë vetë Kosta i cili është shprehur i bindur se kërkon të qëndrojë në Itali, ndërsa shprehet se ka edhe 3 vite kontratë.

“ Nuk e njoh personalisht Sarrin, por e kam parë të punojë në Napoli. Për mendimin tim do të bëjmë gjëra të mëdha me Sarrin. Kam edhe 3 vite kontratë dhe jam i bindur të qëndrojë. Tashmë nis një erë e re me teknikun e ri dhe në këtë mënyrë do të qëndroj te Juventusi”, u shpreh braziliani.