Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Duhej të ishte një nga themelet e Milanit, kuqezinjtë nxjerrin një titullar në shitje

Milani i epokës Maldini-Boban do të jetë ndryshe dhe nuk do të ketë në përbërjen e tij të gjithë ata që nuk arritën të bënin diferencën në dy vitet e fundit. Kjo duket qartë nga fakti se në klubin kuqezi janë nxjerrë në shitje edhe lojtarë që mendohej se do të ishin të paprekshëm, apo që shiheshin si “themeli” mbi të cilët të viheshin bazat për të ardhmen.

Një prej tyre është edhe mbrojtësi zviceran Rikardo Rodriguez. I afruar me shumë bujë dy vite më parë, kur u ble për 15 milionë euro nga Volfsburg, futbollisti rrallëherë arriti të bënte diferencën në Serinë A. Në moshën 26-vjeçare, prej tij pritej më shumë dhe me sa duket në vlerësimin e përgjithshëm që i është bërë kontingjentit aktual, Maldini e Boban nuk e shohin atë si një lojtar të domosdoshëm për të ardhmen.

Ndaj Rodriguez është nxjerrë në shitje dhe për të ka pasur interes fillestar nga dy klube, Monako dhe Shalke. Drejtuesit kuqezinj janë të gatshëm të lënë të largohet mbrojtësin për 15 milionë euro, shifër të cilën paguan dy vite më parë, për ta investuar më pas në afrimin e një mbrojtësi të ri me më shumë perspektivë për të ardhmen. /vipsport.al/