Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Dëshira e madhe e Shqipërisë ndërron skuadër, do të punojë me legjendën e Realit

Në kohën e Kristian Panuçit, ishin të shumtë futbollistët që erdhën te Shqipëria por që shumë prej tyre nuk u grumbulluan më. Sakaq, kishte dhe shumë futbollistë që mbetën vetëm një dëshirë e kuqezinjve dhe njëri prej tyre ishte mbrojtësi Tomas Guidara që aktivizohej me Belgranon në kampionatin argjentinas.

Mbrojtësi me prejardhje shqiptare ishte një dëshirë e madhe e Panuçit, megjithatë ky i fundit nuk arriti ta bindte për të ardhur te Shqipëria. Sakaq, Guidara ka hedhur një hap të madh në karrierën e tij duke qenë se është larguar nga Belgrano dhe ka firmosur me skuadrën e re.

Guidara do të jetë pjesë e Velez Sarsfilld që drejtohet nga legjenda Gabriel Heinze, për 3 vitet e ardhshme dhe për kartonin e tij, Belgrano ka paguar plot 2.1 milionë dollarë. Sakaq, vetë klubi i Belgranos ka gëzuar të drejtën për të pasur edhe 20% të kartonit të tij nëse në të ardhmen bën ndonjë transferim të madh. /Erjon Allaraj-VipSport.al/