Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Biznesmenë të huaj interesohen për Dinamon, presidenca vendos para sezonit të ri

Dinamo në sezonin e ardhshëm me shumë gjasa do të ketë pronar të huaj. Janë disa kompani që po shfaqin interes në muajt e fundit për të financuar blutë, e madje për ta blerë skuadrën nga dyshja aktuale, Besnik Sulaj dhe Avni Braçe që janë edhe pronarët legjitim me letra.

Edhe në vitet e shkuara, kanë shfaqur interes për ta blerë Dinamon, por duke parë se blutë kanë mbetur pa shtëpi e pa fushë stërvitje, janë stepur nga nisma e tyre. E megjithatë, Dinamo është një emër i madh në futbollin shqiptar.

Blutë kanë të ngritur ekipet e moshave, ndaj edhe pritet që këtë verë të ketë një vendim për Dinamon e cila sipas gjasave do të shitet, pasi bëhet e ditur se bëhet fjalë për një shifër të konsiderueshme për një skuadër si Dinamo.

E.S./Vipsport.al/