Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Besa bën “pazar” te Egnatia për dy titullarët

Besa e sezonit të ardhshëm do të jetë pretendente në Kategorinë e  Parë, pavarësisht se në cilin grup do të marrë pjesë. Kavajasit edhe pse kanë pasur 7 largime të titullarëve të sezonit të shkuar kanë menduar që të rihyjnë në merkato.

Madje, ata e kanë nisur nga lojtarët vendas, ku asnjë nuk do të largohet ndonëse Tedi Cara ka pasur shumë oferta konkrete në këtë periudhë. Drejtuesit verdhezi e kanë përqendruar tregun në Kosovë por edhe në Kategorinë e Parë dhe Superiore.

Nga sa bëhet e ditur, te kavajasit po kërkojnë që të marrin dy nga titullarët dhe lojtarët kryesorë të skuadrës së Egnatias në sezonin e shkuar, mbrojtësin Jurgen Vogli si dhe sulmuesin Klejdis Branica.

Të dy lojtarët trajneri i Besës, Gugash Magani i njeh mirë dhe natyrisht që do t’i bënin shumë punë Besës, aq më tepër që janë futbollistë me eksperiencë dhe e njohin mirë Kategorinë e Parë.

E.S./Vipsport.al/