Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Totenhemi kërkon mesfushorin argjentinas të Betisit, e ka klauzolën 95 milionë euro

Totenhemi është në kërkim të lojtarëve cilësorë, për të pasur një organikë më të pasur sezonin e ardhshëm. Drejtuesit e ekipit anglez, që ka arritur deri në finale të Champions League, ka piketuar disa lojtarë mjaft interesantë.

Njëri prej tyre është mesfushori argjentinas i Betisit, Xhovani Lo Selso. Totenhemi ka bërë një ofertë prej 53 milionë stërlinash për këtë futbollist, por, sipas “Daily Mail”, shifra që kërkon klubi spanjoll është mjaft e lartë dhe palët duken larg marrëveshjes në këtë moment.

Betisi kërkon më shumë se 90 milionë euro për argjentinasin, i cili zhvilloi një sezon mjaft të mirë. Lo Selso u bashkua me Betisin pas largimit nga PSG-ja, ku drejtuesit e klubit parisien nuk i vlerësuan aftësitë e tij. / Vipsport.al