Rruga drejt Superiores e fituesve të finales së Kategorisë së Parë, Bylisi me vetëm dy humbje në kampionat!

Bylisi u rikthye në Superiore me vetëm dy humbje, madje humbja e fundit daton në 30.09.2018 në Kavajë, në  sfidën me Besën 2-0. Më pas ballshiotët nuk kanë pasur të ndalur deir në fund të sezonit, pra me afro 9 muaj pa humbje, çka është një ecuri e rrallë për Kategorinë e Parë.

Në 26 javë kampionat ballshiotët kanë pasur një ecuri mjaft të mirë, e madje duke mos diskutuar fitoret jashtë e brenda, ndërsa për t’u theksuar është fakti se në asnjë sezon nuk e kanë pasur një ecuri të tillë.

Ja rezultatet e Bylisit këtë sezon dhe rrugëtimi bashkë edhe me finalen ndaj Vllaznisë:

 

Java 1

Egnatia-Bylis 1-0

Java 2

Turbina-Bylis 2-0

Java 3

Apolonia-Bylis 0-0

Java 4 (30.09.2019)

Besa-Bylis 2-0

Java 5

Bylis-Elbasani 3-0

Java 6

Lushnja-Bylis 0-1

Java 7

Bylis-Pogradeci 1-0

Java 8

Tomori-Bylis 1-2

Java 9

Bylis-Oriku 2-2

Java 10

Bylis-Egnatia 2-0

Java 11

Turbina-Bylis 0-2

Java 12

Bylis-Apolonia 1-0

Java 13

Bylis-Besa 0-0

Java 14

Elbasani-Bylis 1-4

Java 15

Bylis-Lushnja 3-0

Java 16

Pogradeci-Bylis 0-3

Java 17

Bylis-Tomori 3-0

Java 18

Oriku-Bylis 0-1

Java 19

Lushnja-Bylis 0-2

Java 20

Bylis-Oriku 2-1

Java 21

Bylis-Egnantia 5-2

Java 22

Besa-Bylis 0-3

Java 23

Bylis-Lushnja 3-0

Java 24

Oriku-Bylis 0-2

Java 25

Egnatia-Bylis 0-1

Java 26

Bylis-Besa 4-0

FINALJA

Vllaznia-Bylis 1-3