Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

VIDEO MOTO GP/ Markez dominon në cirkuitin e Argjentinës, Valentino Rosi rikthehet protagonist

Në garën e sotme të MOTO GP, nuk pati shumë histori me Mark Markez që dominoi përgjatë gjithë garës. Spanjolli u nis nga vendi i parë dhe nuk e lëshoi kryesimin deri në fundin e saj duke vënë për asnjë moment në dyshim triumfin e parë për këtë sezon, ndërsa edhe këtë vit duket se Markez do të jetë pretendenti kryesor për të triumfuar në fund.

Ndërkohë rivali i tij, Doviciozo nuk ishte në ditën e tij më të mirë dhe nuk ia doli të mbante ritmin e Markez, ndërsa në fundin e garës humbi edhe vendin e dytë, teksa u parakalua nga rosi në kthesën e fundit, duke e mbyllur përfundimisht garën në vendin e 3.

Doktori, kishte disa xhiro që e kishte nën shënjestër Doviciozon dhe në kthesën e fundit vendosi ta sulmonte, duke e parakaluar me sukses. Një garë nga e cila Rosi mori maksimumin, teksa u nis nga vendi i 5, ndërkohë që u rikthye në podium pas shumë kohësh.  /Egi Çabeli VipSport.al/