Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Shorti, Shqipëria në futboll për femra njeh rivalët e eliminatoreve të  “Euro 2021”

Në Nyon është hedhur sot shorti i eliminatoreve të Europianit 2021 për futbollin e femrave. Kështu, Shqipërisë i ka takuar të jetë në Grupin E, ku gjithashtu bëjnë pjesë edhe Skocia, Finlanda, Portugalia dhe Qipro, të gjithë kundërshtarë mjaft të fortë.

Është përcaktuar ndërkohë që edhe kalendari i ndeshjeve. Skuadra e drejtuar nga trajneri Vioresin Sinani e nis në shtëpi, më 2 shtator, kur do të presë Finlandën. Ndeshja e fundit në program është ajo me Portugalinë në transfertë, më 22 shtator 2020. Faza finale e Europianit 2021 për femra zhvillohet në Angli, në muajin korrik.

Ja dhe kalendari i plotë i ndeshjeve:

2 shtator 2019

Shqipëri-Finland

4 tetor 2019

Shqipëri-Portugali

8 tetor 2019

Finland-Shqipëri

8 nëntor 2019

Shqipëri-Skoci

11 mars 2020

Qipro-Shqipëri

5 qershor 2020

Skoci-Shqipëri

18 shtator 2020

Shqipëri-Qipro

22 shtator 2020

Portugali-Shqipëri