Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Jo vetëm VAR-i, edhe dy risi të tjera për trajnerët nga faza e 1/8-ave në Champions

Nuk është VAR-i risia e vetme në Champions League, duke nisur nga faza e 1-8-ve. Ka edhe ndryshime të tjera. Nga ky moment, 16 trajnerët e mbetur në garë në Champions League, do të kenë mundësinë të bëjnë edhe një ndërrim të katërt, nëse kualifikimi për në turin tjetër shkon me shtesë.

Gjithashtu, që nga ky vit, nuk ka më kufizime për lojtarët që në pjesën e parë të sezonit kanë luajtur në kompeticionet europiane me një skuadër tjetër dhe në janar kanë ndryshuar skuadër.

Janë ndryshime që pretendohet se do ta bëjnë edhe më të bukur garën në kompeticionin më të madh për klube në Europë. Kuptohet që me më shumë interes pritet debutimi i VAR-it, që do të eliminonte polemikat. / Vipsport.al