Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

“Jogi ik!”, tifozët e Gjermanisë nuk e duan më trajnerin Lëv

Sa shpejt ndryshojnë kohët! Në verën e vitit 2014, e gjithë Gjermania këndonte në sheshe “Jogi qëndro!”, për të bindur Joakim Lëv që të mos pranonte ofertat e shumta që i kishin mbërritur pasi fitoi Botërorin. Tani, duket se një pjesë e madhe e këtyre tifozëve kërkojnë që trajneri i përfaqësues të largohet pas dështimit në Rusi 2018 dhe Ligën e Kombeve.

Sipas një sondazhi të publikuar nga “Bild”, i kryer në ditët e fundit të vitit 2018, 41% e gjermanëve të intervistuar nuk e shohin atë si trajnerin e duhur të ekipit kombëtar. Më pak, vetëm 35% mendojnë se ai është personi i duhur për të vazhduar punën në krye të përfaqësueses. Ndërsa 24% e tifozëve të intervistuar kishin vendosur që të mos i përgjigjeshin kësaj pyetje.

Rënia e popullaritetit të Lëv është padyshim rrjedhojë e vitit shumë negativ. Gjashtë humbje gjatë 2018 e kanë kthyer vitin e Gjermanisë në një vit historik në aspektin më të keq të mundshëm, pasi ato sollën për herë të parë në histori eliminimin në fazën në grupe në vendin e fundit në një Botëror si dhe “rënien nga kategoria” në Ligën e Kombeve. /vipsport.al/