Sinemati: Komploti nga njerëz të afërt të Dukës, bravo Panuçit që e nxjerr këtë histori

Opinionisti sportiv, Gëzim Sinemati, ka pranuar se është çuditur nga fakti se është hapur kaq shumë teoria e komplotit kundër tij nga Panuçi.

“Kur tha Duka për komplot, nuk e besova për komplet se Duka është mjeshtër dhe nuk i lejon kujt t’ia kalojë topin mes shalësh. Tani që flet Panuçi për komplot do të ishte mirë të nxirrte emrin se ka hedhur në gjyq ish-presidentin Nishani dhe me atë janë të hapur.

Po këtu janë njerëz të afërt të presidentit, që bëjnë shumë gjëra, edhe menaxherin. Janë njerëz që kanë e kanë pasur pushtet brenda kombëtares. Bravo i qoftë Panuçit që e nxjerr këtë histori, prisja ta nxirrnin te tjerë më ët vjetër. Duket po e bezdisin ata që e qarkojnë”, tha Sinemati për “Procesin Sportiv”. /vipsport.al/