Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

Një telash më shumë për Luftëtarin, titullari duhet të operohet përsëri

Klubi i Luftëtarit nuk po kalon një situatë të mirë sa i përket klasifikimit, si skuadra e vetme pa pikë pas dy javëve të para dhe gjendja përkeqësohet nga fakti se ka humbur shërbimet e një prej futbollistëve më cilësorë. Mbrojtësi Ivan Jakovljeviç me sa duket nuk do të jetë në dispozicion të skuadrës të paktën deri në dhjetor, për shkak të problemeve fizike.

Futbollisti u dëmtua në fundin e edicionit të kaluar dhe iu nënshtrua një ndërhyrje kirurgjikale gjatë verës. Por riaftësimi i tij nuk ka shkuar siç duhet dhe sipas “SuperSport”, lojtari do të jetë i detyruar t’i nënshtrohet një tjetër ndërhyrje kirurgjikalë në ditët në vazhdim.

Mbrojtësi i djathtë ka udhëtuar drejt Greqisë ku do t’i nënshtrohet këtij operacioni, ndërsa parashikohet që do t’i duhen edhe dy muaj të tjera pushim, për të filluar më pas fazën përgatitore dhe aktivizimin gradual. Kësisoj, Luftëtari mbetet në këtë periudhë delikate pa mbrojtësin e djathtë dhe do të vazhdojë të improvizojë në këtë rol Liçajn apo futbollistë të tjerë. /vipsport.al/