Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

E bleu pak ditë më parë, Mançester Siti huazon yllin e së ardhmes te Selltiku

Me një komunikatë të publikuar na faqen e vet zyrtare, klubi i Selltikut në Skoci ka bërë të ditur se ka marrë në formë huazimi nga Mançester Siti mesfushorin australian, Danil Arzani.

Bëhet fjalë për një huazim dyvjeçar të lojtarit, i cili ishte më i riu në moshë në Botërorin e Rusisë. Trajneri Guardiola e pëlqeu mesfushorin 19-vjeçar dhe kërkoi blerjen e tij.

Klubi ia plotësoi dëshirën, por hapësirat te Mançester Siti janë të pakta për aktivizimin e Arzanit dhe u vendos që ai të kalojë te Selltiku, ku mund të luajë më shumë. Ai ka një të ardhme të sigurt përpara dhe aktivizimi me Selltikun do ta ndihmojë të fitojë më shumë përvojë dhe më pas të jetë gati për Sitin, që e konsideron yllin e së ardhmes. / Vipsport.al