sex hikayeleri porno izle kartal escort

Kalendari i Botërorit, ndeshjet dhe oraret. Mësoni datat e çifteve gjysmëfinaliste

Këtu mund të gjeni çdo ditë të gjitha ato që ju nevojiten për rrugëtimin e skuadrave drejt finales së madhe në Rusi 2018 .

Të gjitha ndeshjet përditësohen me kronikat përkatëse, ashtu si kalendari ditë pas dite i aktivitetit, renditjet e grupeve dhe më pas faza me eliminim direkt.

Një mënyrë më e thjeshtë për të përjetuar Botërorin 2018, me të gjitha dhënat që ju nevojiten për aktivitetin më të rëndësishëm futbollistik të këtij viti.

 

 

GJYSMËFINALET

10 korrik  Francë-Belgjikë ora 20:00

11 korrik  Angli-Kroaci ora 20:00

ÇEREKFINALET

6 korrik  Uruguai-Francë 0-2
6 korrik  Brazil-Belgjikë 1-2

7 korrik  Suedi-Angli 0-2
7 korrik  Rusi-Kroaci 2-2 (3-4)

 

FAZA 1/16

30 qershor  Francë-Argjentinë 4-3
30 qershor  Uruguai-Portugali 2-1

1 korrik  Spanjë-Rusi 1-1 (3-4)
1 korrik  Kroaci-Danimarkë 1-1 (3-2)

2 korrik  Brazil-Meksikë 2-0
2 korrik  Belgjikë-Japoni 3-2

3 korrik  Suedi-Zvicër 1-0
3 korrik  Kolumbi-Angli 1-1 (3-4)

NDESHJET E GRUPEVE TË BOTËRORIT

GRUPI A
14 qershor  Rusi-Arabi Saudite 5-0
15 qershor  Egjipt Uruguai 0-1
19 qershor  Rusi-Egjipt 3-1
20 qershor  Uruguai-Arabi Saudite 1-0
25 qershor  Uruguai-Rusi 3-0
25 qershor  Arabi Saudite-Egjipt 2-1

GRUPI B
15 qershor  Marok-Iran 0-1
15 qershor  Portugali-Spanjë 3-3
20 qershor  Portugali-Marok 1-0
20 qershor  Iran-Spanjë 0-1
25 qershor  Spanjë-Marok 2-2
25 qershor  Iran-Portugali 1-1

GRUPI C
16 qershor  Francë-Australi  2-1
16 qershor  Peru-Danimarkë 0-1
21 qershor  Danimarkë-Australi 1-1
21 qershor  Francë-Peru 1-0
26 qershor  Australi-Peru 0-2
26 qershor  Danimarkë-Francë 0-0

GRUPI D
16 qershor  Argjentinë-Islandë 1-1
16 qershor  Kroaci-Nigeri 2-0
21 qershor  Argjentinë-Kroaci 0-3
22 qershor  Nigeri-Islandë 2-0
26 qershor  Nigeri-Argjentinë 1-2
26 qershor  Islandë-Kroaci 1-2

GRUPI E
17 qershor  Kosta Rika-Serbi 0-1
17 qershor  Brazil-Zvicër 1-1
22 qershor  Brazil-Kosta Rika 2-0
22 qershor  Serbi-Zvicër 1-2
27 qershor  Serbi-Brazil 0-2
27 qershor  Zvicër-Kosta Rika 2-2

GRUPI F
17 qershor  Gjermani-Meksikë 0-1
18 qershor  Suedi-Kore e Jugut 1-0
23 qershor  Koreja e Jugut-Meksikë 1-2
23 qershor  Gjermani-Suedi 2-1
27 qershor  Koreja e Jugut-Gjermani 2-0
27 qershor  Meksikë-Suedi 0-3

GRUPI G
18 qershor  Belgjikë-Panama 3-0
18 qershor  Tunizi-Angli 1-2
23 qershor  Belgjikë-Tunizi 5-2
24 qershor  Angli-Panama 6-1
28 qershor  Panama-Tunizi 1-2
28 qershor  Angli-Belgjikë 0-1

GRUPI H
19 qershor  Kolumbi-Japoni 1-2
19 qershor  Poloni-Senegal 1-2
24 qershor  Japoni-Senegal 2-2
24 qershor  Poloni-Kolumbi 0-3
28 qershor  Japoni-Poloni 0-1
28 qershor  Senegal-Kolumbi 0-1