Di Indonesia sendiri, olahraga squash sebetulnya sudah dikenal dari perang Dunia ke II berakhir, persisnya pada 1948 angkatan Inggrislah yang dini kali membuat alun- alun squash di Indonesia yang ada di Embong Sawo bandar togel terpercaya. Namun disaat itu, hany opsir yang berada jendral saja yang dapat memainkan olahraga squash. Terlebih sampai tahun 1978 hanya orang asing yang memainkan olahraga squash di Indonesia..

Pada tahun 1981 Indonesia berhasil melangsungkan pertandingan squash bantuan jasa seorang anak bangsa yang sekaligus cikal hendak populernya olahraga squash yakni Bambang Gatot Subroto. Hanya 4 pengda yang teraduk dalam Agen Bola ( Federasi Squash Raket Seluruh Indonesia). Pada tahun 1995 setelah itu terwujud PSI( Federasi Squash Indonesia) dan keberadaannya diakui oleh KONI pusat.

Perkembangan olahraga squash berjalan hingga dikala ini. hampir disetiap pertandingan dari mulai lokal hingga nasional terlebih garis besar olahraga bola88 selalu diikutsertakan. Nah semacam itu asal ide pendek perkembangan olahraga squash yang bisa saya sebarkan mudah- mudahan bermanfaat. Silahkan buka halaman berikutnya bikin materi yang lain.

FOTO / Paratë bëjnë diferencën në Botëror, u kualifikuan më të pasurit

Rezultate surprizë, ekipe të vogla që shkëlqejnë, arritje të paparashikuara në Botëror? Po, ka gjithmonë, por në fund kualifikohen thuajse gjithmonë më të pasurit, ata që kanë lojtarët më të paguar, yjet më të njohur në botë. Këtu nuk bën përjashtim as Rusi 2018.

Duke marrë parasysh rrogat e lojtarëve që kishte në përbërje çdo ekip në këtë aktivitet, bie në sy se thuajse në secilin prej grupeve, është ruajtur trendi i skuadrave të kualifikuara, edhe sipas renditjes së mesatares së rrogave.

Grupet A, B, C dhe G kanë renditur me saktësi të plotë dy skuadrat e para sipas rrogave të tyre, ndërsa në Grupin D thjesht nuk është ruajtur hierarkia. Në grupet e tjera, ndryshon nga një skuadër, me Zvicrën që zë vendin e Serbisë për vetëm 0,2 milionë paund rrogë mesatare, apo me Suedinë që zë vendin e Gjermanisë dhe Japonisë të Polonisë.

Ndaj nëse flisni për surpriza, tabela tregon se të tilla ka pasur shumë pak dhe se në fund, paratë bëjnë diferencën. Meqë ra fjala, sipas kësaj logjike, parashikohet Brazili fitues i Botërorit, në finale përballë Spanjës. Sa prej jush e mendojnë ashtu? /vipsport.al/