Partizani denoncon me video të gjitha shkeljet e gjyqtarit Meta në ndeshjen me Kukësin

Klubi i Partizanit ka publikuar një video në faqen e vet zyrtare, ku tregon të gjitha shkeljet e gjyqtarit Kridens Meta në ndeshjen e fundit me Kukësin. Në video shihet qartë standadi i dyfishtë i gjyqtarit, i cili ndëshkonte lojtarët e kuq dhe toleronte ata kundërshtarë.

“Pamje që nuk kanë nevojë për koment, për ata që duan të dinë të vërtetën, ata që duhet të dinë të vërtetën dhe që nuk duan të shikojnë të vërtetën”, – shkruan klubi i kuq në këtë postim.

 

pa koment

Pamje që nuk kanë nevojë për koment për ata që duan të dinë të vërtetën, ata që duhet të dinë të vërtetën dhe që nuk duan të shikojnë të vërtetën.

Publié par FK Partizani Albania sur mardi 20 février 2018

Related Posts