Panik për Konten në qendrën stërvitore të Çelsit, shmanget tragjedia

Makina e trajnerit të Çelsit, Antonio Kontes, thuajse është shkatërruar e gjitha, por mund të shkonte edhe më keq. I ka ndodhur një incident trajnerit italian, i cili ishte duke drejtuar stërvitjen e ekipit të tij.

Një copë e madhe xhami, përshkak të erës së fortë, ka fluturuar nga çatia e qendrës stërvitore të Çlesit dhe ka rënë mbi makinën e Kontes. Sipas asaj që shkuan “Sun”, makina e trajnerit ka pësuar një dëm të madh.

Por jo vetëm kaq. Në Cobham është shmangur tragjedia, sepse vetëm pak sekonda më parë kaloi aty drejtori i komunikimit të klubit londinez, Stiv Atkins, që kishte parkuar makinën  e tij pranë asaj të Kontes. Vipsport.al