Tre vjet më parë në stadiumin e Beogradit fluturoi “Autochthonous” (video)

Një ngjarje e veçantë ndodhi plot 3 vjet më parë. Më 14 tetor 2014, në stadiumin e Beogradit, në fundin e pjesës së parë të ndeshjes Serbi-Shqipëri fluturoi droni i famshëm me mbishkrimin “Autochthonous” dhe me një hartë të Shqipërisë së madhe.

Veprimi i “Ballist Morinës” tërboi serbët, aq më tepër që pas një beteje ligjore Shqipëria fitoi 3 pikët dhe shkoi në Europian. Një ngjarje që djeg ende në Serbi, ndaj dhe vazhdon përndjekja e autorit të ngritjes së dronit, Ismail Morinës.

Momenti i shfaqes së dronit në ndeshjen kualifikuese të europianit.Moment që bëri të lumtur cdo Shqiptar teksa pa flamurin e Shqipërise natyrale në mes të Beogradit. Liri per Ballist Morinen

Publié par Liri per Ballist Morinen sur vendredi 8 septembre 2017