Kupa/ Pogradeci s’pyet për Shkumbinin në Peqin

Pogradeci tregoi se e ka marrë seriozisht Kupën e Shqipërisë, pavarësisht se sa larg do të shkojë në kompeticionin e dytë më të rëndësishëm të futbollit shqiptar. Fitorja 2-0 me Shkumbinin në Peqin e tregon këtë: autorët e golave ishn Çekiçi 5′ dhe Kame 77′.